Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης έκοψε την πίτα του - Στην Αριδαία οι Βαλκανικοί Αγώνες 2011

Η εκδήλωση της κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας!
Οι Βαλκανικοί Αγώνες αντισφαίρισης 2011 θα γίνουν στην Αριδαία!

Την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, στο όμορφο περιβάλλον του cafe bar Pothos, στο Λουτράκι Αριδαίας, ο όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του.

Ήταν μεγάλη χαρά για το Διοικητικό συμβούλιο, η πολύ μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, των μελών και των φίλων του Ομίλου, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να μιλήσουν για τα κοινά αθλητικά τους ενδιαφέροντα. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Δημήτρης Σταματιάδης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Πασόης, οι βουλευτές Πέλλας Γεώργιος Καρασμάνης και Ηλίας Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλμωπίας Γιώργος Τραπεζανίδης και Αικατερίνη Μπαγκή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αλμωπίας Βασίλειος Κανονίδης και Ιωάννης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι σωματείων της Μακεδονίας και φίλοι του Ομίλου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Πέτρος Τσαρκνιάς αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της δημιουργίας του Κέντρο Αντισφαίρισης στον χώρο του αθλητικού κέντρου Πιπεριάς και στις προοπτικές που δημιουργεί το κέντρο αντισφαίρισης στην ανάπτυξη του αθλήματος και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με την φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων. Επίσης μίλησε για τις επιτυχημένες προσπάθειες των αθλητών, την προπονητική ομάδα του Ομίλου και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της χρονιάς. Το 2010 η ομάδα Ανδρών αποτελούμενη από τον Ευτύχιο Τουτουκτσή, τον Κωνσταντίνο Σηφάκη και Κωνσταντίνο Πρίτσκα και η ομάδα Γυναικών του Ομίλου αποτελούμενη από την Μαρία Μονογενίδου, την Κυριακή Μίσιου και την Κλειώ Βλάχου ανέβηκαν κατηγορία και το 2011 θα αγωνισθούν στην Β΄ εθνική κατηγορία. Επίσης στα πρωταθλήματα του 2010 διακρίθηκαν οι αθλητές Κωνσταντίνος Σηφάκης και Ιωάννης Σαπουντζής στην κατηγορία 16 ετών, Ηλίας Δολαπτσής στην κατηγορία 14 ετών και Νικόλαος Τσαρκνιάς και Στέργιος Τσαρκνιάς στην κατηγορία 12 ετών.

Ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Πασόης χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε πριν λίγες μέρες με το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου και δήλωσε ότι θα ο Δήμος Αλμωπίας θα στηρίξει την προσπάθεια του Ομίλου για την ανάληψη μεγάλης διοργάνωσης στην Αριδαία.

Στη συνέχεια ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Βαλκανικής Ένωσης Δημήτριος Σταματιάδης δήλωσε ότι αξιολογώντας την προσπάθεια, την πρόοδο, την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις του Ομίλου οι Βαλκανικοί Αγώνες Αντισφαίρισης του 2011 θα γίνουν στη πόλη της Αριδαίας.

Ο δήμαρχος Αλμωπίας ανταποκρινόμενος στην πρόταση ανάληψης των Βαλκανικών Αγώνων εξέφρασε την πίστη του ότι με την συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης, της Ομοσπονδίας, του Ομίλου, και της τοπικής κοινωνίας θα διοργανωθούν απόλυτα επιτυχημένοι αγώνες.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε η μικρή αθλήτρια του Ομίλου Μαίρη Νοχουτίδου και κέρδισε μία τσάντα τένις HEAD.

Η κατάμεστη αίθουσα του cafe bar Pothos, το ζεστό και οικογενειακό κλίμα της βραδιάς δείχνουν την δυναμική πορεία και την καταξίωση του Ομίλου. Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας ευχαριστεί θερμά όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους. Επίσης ευχαριστεί όλους όσους από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, στάθηκαν δίπλα του και βοήθησαν στην ανάπτυξη του Ομίλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News