Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Τραγωδία στα Τρίκαλα: 36χρονη αυτοκτόνησε μαζί με τον 10χρονο γιο της

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες της τραγωδίας στα Τρίκαλα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Πρόκειται για την 36χρονη Βασιλική Καλύβα και τον 10χρονο γιο της Χρήστο, μάνα και γιο του πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καλύβα που πριν από λίγες ημέρες έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, χθες ημέρα που η 36χρονη έβαζε τέλος στην ζωή της συμπαρασύροντας στον θάνατο και τον 10χρονο γιό της Χρήστο, ο 10χρονος που ήταν αυτιστικός είχε γενέθλια.

Οι κηδείες, θα γίνουν σήμερα το μεσημέρι στις 4 στο Διάσελλο, ενώ μένουν ορφανά τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας ηλικίας 14 και 8 ετών…

Οι πληροφορίες, αναφέρουν πως μετά τον θάνατο του Κώστα Καλύβα, η 36χρονη σύζυγος, σε συγγενικά της πρόσωπα είχε προαναγγείλει την τραγωδία , λέγοντας πως δεν αντέχει πια να ζει και για τον λόγο αυτό παρακολουθούνταν από Ψυχολόγο…

Χθες το απόγευμα ξεκίνησε για την σχεδόν καθημερινή της βόλτα στις όχθες του Ληθαίου ποταμού και λίγες ώρες αργότερα, ήταν απενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο που βρέθηκε στο ποτάμι.

Οι συγγενείς ειδοποίησαν στις 10 το βράδυ τις Αρχές, άρχισε η έρευνα και από τις πληροφορίες δεν άργησε να εντοπιστούν οι δύο σωροί με την γυναίκα να επιπλέει και από κάτω από το άψυχο σώμα της να υπάρχει το παιδί…

Δίπλα τους στις όχθες βρέθηκαν και ρούχα τους…



---
Πηγή: trikala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News