Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τα 5 πράγματα που δεν ξέραμε για το Twilight!

Είναι περίεργα, είναι hot και είναι εντελώς άγνωστα!

1. Ο Robert Pattinson δεν πήρε εύκολα το ρόλο του Edward Cullen. Περισσότεροι από 5.000 ηθοποιοί πέρασαν από casting για το συγκεκριμένο ρόλο του, τον οποίο τελικά κέρδισε ο 21χρονος τότε Robert Pattinson. Το όνομά του δε, είναι μίξη των αγαπημένων κλασικών λογοτεχνικών ηρώων της Stephenie Meyer , δηλαδή του Edward Rochester και του Edward Ferrars, ενός συνηθισμένου βρετανικού επιθέτου το οποίο υπήρχε σε ταφόπλακες του 17ου αιώνα!

2. Υπάρχουν τέσσερα ολοκληρωμένα βιβλία στην Twilight Saga ιστορία: Το «Λυκόφως», η «Νέα Σελήνη», η «Έκλειψη» και η «Χαραυγή». Ένα πέμπτο βιβλίο -«Midnight Sun»- διέρρευσε ημιτελές στο διαδίκτυο. Το βιβλίο παραμένει ανολοκλήρωτο. Η Meyer υποστηρίζει ότι θα παραμείνει έτσι επ’ αόριστον.

3. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Όλοι οι ηθοποιοί έχουν υπογράψει και έχουν δεσμευτεί να παραμένουν χλωμοί. Έτσι το συμβόλαιό τους περιλαμβάνει τον όρο «μακριά από τον ήλιο» για όσο διάστημα διαρκούν τα γυρίσματα.

4. Η πρώτη ταινία της τετραλογίας, το «Λυκόφως», το οποίο σκηνοθέτησε η Catherine Hardwicke, έφερε στα box-office ανά τον κόσμο περισσότερα από 70.000.000 δολάρια παγκοσμίως και ήταν το μεγαλύτερο ρεκόρ για ντεμπούτο ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ποτέ γυναίκα.

5. Η συγγραφέας των βιβλίων, Stephenie Meyer, εμπνεύστηκε την ιστορία που την έκανε κατά πολλά εκατομμύρια δολάρια πλουσιότερη, από ένα όνειρο. Μάλιστα η ίδια ομολογεί πως θυμάται και την ακριβή ημερομηνία που είδε το όνειρο αυτό, ήταν η 2α Ιουνίου του 2003. Μάλιστα την Stephenie Meyer την έχουμε δει και on camera αφού έκανε μία cameo εμφάνιση στο «Λυκόφως», ως μία γυναίκα που παραγγέλνει σάντουιτς για χορτοφάγους σε ένα εστιατόριο που δειπνούν η Bella και ο Edward.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News