Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Κλείδωσαν» οι 5 Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας - Δες τους!

Ο Δημήτρης Πασόης πήρε τις αποφάσεις του και μετά από επαφές που πραγματοποίησε με τα στελέχη του κατέληξε στην τελική πεντάδα. Τους τέσσερεις σας τους αποκαλύψαμε με σιγουριά από τις 2 Ιανουαρίου ΠΡΩΤΟΙ από το Aridaia News. Ωστόσο, ερωτηματικό παρέμενε το ποιος θα καταλάβει την πέμπτη θέση. Πριν λίγες μέρες είχε ακουστεί το όνομα της Δέσποινας Καλδερεμτζή, κάτι που τελικά δεν ισχύει και θυμίζει πλέον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μέχρι στιγμής ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεν έχει προβεί σε επίσημη ανακοίνωση και έτσι δεν ξέρουμε τις αρμοδιότητες όλων των προσώπων, ωστόσο εμείς ρωτήσαμε και μάθαμε… Ελπίζουμε σύντομα να έρθει και η επίσημη επιβεβαίωση! Όμως και χωρίς αυτήν είμαστε σίγουροι για αυτά που γράφουμε…!!

Η τελική πεντάδα των Αντιδημάρχων είναι η εξής:

Τάσος Τσαβδάρης

Γιώργος Τραπεζανίδης

Γιώργος Ταγγαλίδης (Αντιδήμαρχος Καθαριότητας)

Κατερίνα Μπαγκή


Νίκος Παρούτογλου (Αντιδήμαρχος δημοτικής ενότητας Εξαπλατάνου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News