Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Γαρέφι - Φλαμουριά 6 - 0

Καταπληκτικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ηρακλής, και με την φόρα από την 5άρα στο Μεσημέρι, πέτυχε νέα μεγάλη νίκη με 6-0 επί της Φλαμουριάς.

6 γκολ, 2 δοκάρια και αρκετές χαμένες ευκαιρίες για τον Ηρακλή, που είχε τους επιθετικούς του σε μεγάλη μέρα.

Τα δύο γρήγορα γκολ στο 12' από τον Μπίνο Α. και στο 14' από το Γιάντση, έκαναν τους παίκτες του Ηρακλή να χαλαρώσουν, αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι με τον Τότλη να απειλήσουν δύο φορές την εστία του Παρασκευά, στο 22' κεφαλιά στο δοκάρι, και στο 25΄πλασέ από την μικρή περιοχή με τον ''πορτιέρο'' του Ηρακλή να λέει όχι.

Εκεί ο Ηρακλής ''ξύπνησε'' και με τον Σίσκο στο 28' έδωσε τέλος στις ελπίδες της Φλαμουριάς για κάτι καλό στον συγκεκριμένο αγώνα.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς τελείωσε το πρώτο, οι γηπεδούχοι έβαζαν γκολ όποτε ήθελαν, στο 55' και ο Σίσκος έκανε το 4-0 και στο 65' ο Μάρκου Μ. το 5-0.

Ο Μάρκου Χ. στο 79' στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι όπως και στο 80' ο Κόγιος Γ.
το σκορ έκλεισε στο 85' ο Μάρκου Μ.

---
iraklisgarefioy.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News