Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ARIDAIA CITY: Τι θα γίνει με την Κινηματογραφική Λέσχη της Αριδαίας;

Λίγες βδομάδες πριν τις Δημοτικές εκλογές του Νοέμβρη, η Δημοτική Αρχή του (τότε) Δήμου Αριδαίας με επικεφαλή τον Πέτρο Ζέρζη εγκαινίασε την Κινηματογραφική Λέσχη της Αριδαίας, όπως αρμόζει σε μία πόλη που σέβεται την ψυχαγωγία των πολιτών της.

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές η Λέσχη «ανέστειλε» τη λειτουργία της. Σήμερα καταλήγουμε και πάλι στα ίδια. Προτείνουμε στη νέα Δημοτική Αρχή να συνεχίσει τις κινηματογραφικές προβολές, καθώς ο κόσμος της Αλμωπίας αναζητά ένα μέσω ψυχαγωγίας. Αυτό αποδείχτηκε και από τη μαζική προσέλευση του κοινού στις κινηματογραφικές προβολές που πραγματοποιήθηκαν.

Ευχόμαστε η πρότασή μας να ανοίξει τον δρόμο για τη συνέχιση του συγκεκριμένου «έργου». Άλλωστε, ο ρόλος της κάθε δημοτικής αρχής δεν είναι να «τελειώνει» ότι άρχισε η προηγούμενη, άλλα να συνεχίζει ότι πραγματικά αξίζει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News