Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας - Τι λέει ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις από την πλευρά την σχολικής κοινότητας του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας και συγκεκριμένα των Αθλητικών τμημάτων, καθώς το Υπουργείο δεν προτίθεται να συνεχίσει την φυσιολογική λειτουργία τους. Την ίδια στιγμή οι μαθητές των Αθλητικών τμημάτων δεν έχουν κάνει ούτε μία ώρα γυμναστική από την αρχή της χρονιάς μέχρι και σήμερα.

ΛΥΣΗ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

Για αυτούς τους λόγους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων εξέδωσε πρόσφατα ανακοίνωση με την οποία περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί και πήρε θέση στη σκληρή απόφαση του Υπουργείου.

Όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές μας πληροφορίες η μαθητική κοινότητα προτίθεται ακόμη και να προχωρήσει άμεσα σε κατάληψη.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Το Aridaia News επικοινώνησε με τον Προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας Κωνσταντίνο Κούγκα και ζήτησε εξηγήσεις για το σοβαρό θέμα που έχει προκύψει στη μέση της σχολικής χρονιάς. Ο κ. Κούγκας εξήγησε ότι «δεν είναι θέμα διεύθυνσης, άλλα είναι θέμα σχεδιασμού του Υπουργείου, σύμφωνα με το οποίο θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για τη λειτουργία των αθλητικών τμημάτων όχι μόνο στην Αριδαία άλλα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Διεύθυνση είναι υποχρεωμένη να εφαρμόσει αυτά που ζητά το Υπουργείο». Ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μας ενημέρωσε επίσης ότι στο 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας δύο από τα Αθλητικά τμήματα θα συνεχίσουν να λειτουργούν, τη στιγμή που τα αντίστοιχα της Σκύδρας και της Κρύας Βρύσης θα πάψουν να υπάρχουν. Τέλος, τοποθετήθηκε στο γεγονός ότι η μαθητική κοινότητα είναι έτοιμη να προβεί σε κατάληψη, λέγοντας πως «μια κατάληψη δε θα βοηθήσει, αν δεν υπάρχει συντονισμένη προσπάθεια από όλα τα σχολεία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News