Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Φιλικό γεύμα Γ.Γκλαβάκη - Κ.Κιλτίδη στην Αλμωπία

Την Αλμωπία επισκέφτηκε ο πρώην Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης. Το πρώην στέλεχος της Ν.Δ. που πλέον ανήκει στο δυναμικό της Ντόρας Μπακογιάννη, γευμάτισε με τον πρώην Ευρωβουλευτή Γιάννη Γκλαβάκη με τον οποίο υπάρχει φιλική σχέση από την εποχή που και οι δύο ανήκαν στη Ν.Δ. Οι δυο τους επισκέφτηκαν το γνωστό εστιατόριο «Όαση» και συζήτησαν για αρκετή ώρα σε φιλικό κλίμα. Άλλωστε, έχουν πολλά κοινά, με κυριότερο το ότι ανήκουν στην ίδια παράταξη. Ο κ. Γκλαβάκης δίνοντας μία αποκλειστική συνέντευξη στο Aridaia News η οποία θα δημοσιευθεί αύριο Τρίτη, άνοιξε τα χαρτιά του και αποκάλυψε πολλές ειδήσεις που αφορούν τον ίδιο και την πολιτική ζωή του τόπου. Μάλιστα μίλησε και για την απόφασή του να ακολουθήσει την Ντόρα Μπακογιάννη στο νέο της ξεκίνημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News