Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Δηλώσεις - "φωτιά" του Γιάννη Γκλαβάκη

Μία συνέντευξη που προκάλεσε πολλές συζητήσεις στα «πηγαδάκια» της Αλμωπίας και ολόκληρου του Νομού Πέλλας, έδωσε πριν λίγες μέρες ο Γιάννης Γκλαβάκης στο Aridaia News. Ο πρώην Ευρωβουλευτής μίλησε για όλα χωρίς αναστολές και αποκάλυψε σημαντικές αλήθειες που άλλους τους πίκραναν και άλλους τους έκαναν να απορήσουν με την αφοπλιστική του ειλικρίνεια.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

«Τη ΝΔ. την πίστεψα την υπηρέτησα. Όταν ήμουν στην Ε.Ε. ήμουν ο πιο δραστήριος πολιτικός και εκπροσώπησα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χώρα μας. Δυστυχώς όμως είμαι και στενοχωρημένος με τη ΝΔ. Οι κυβερνήσεις της δεξιάς πρέπει να συμμαζεύουν τη χώρα. Στα πέντε χρόνια εξουσίας μας δυστυχώς δεν νοικοκυρέψαμε τη χώρα. Σε αυτό έχει δίκαιο το ΠΑΣΟΚ. Λέγαμε: “τι μας λείπουν λεφτά; Δανειστείτε τα”. Δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν βλέπω μια σοβαρή αντιμετώπιση. Όταν ο Σαμαράς λέει ότι σε ένα χρόνο θα εξαλείψει το έλλειμμα. Δεν είμαστε μάγοι. Ας μη λέμε τα ίδια ψέματα με τον Παπανδρέου. Το μνημόνιο όσο άσχημο και αν είναι, είναι απαραίτητο. Αυτό με έκανε να πάω με την Ντόρα».
Ο κ. Γκλαβάκης ερωτώμενος για τον ρόλο που θα έχει στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές απάντησε κοφτά και χωρίς υπεκφυγές. «Εγώ αν μου το ζητήσει η Ντόρα θα κατέβω στις εκλογές», δήλωσε το επί σειρά ετών στέλεχος της Ν.Δ. «Η Ντόρα σίγουρα με υπολογίζει για υποψήφιό της», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΝΤΟΡΑΣ – ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Σχολιάζοντας την εκλογή του Μπουτάρη στη Δημαρχεία της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι «είναι ατύχημα για τη Θεσσαλονίκη να εκλέξει Δήμαρχο τον Μπουτάρη έναν πρώην αλκοολικό». Επίσης αναφέρθηκε και στο «ευχαριστώ» του νέου Δημάρχου Θεσσαλονίκης προς την Ντόρα Μπακογιάννη. «Εγώ ζήτησα εξηγήσεις από την Ντόρα και μου είπε: “Εγώ είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο. Με πήρε τηλέφωνο ο Μπουτάρης και μου ζήτησε να βρεθούμε. Και όταν ήρθε στο γραφείο μου, αφού συζητήσαμε μου ζήτησε να βγούμε μια φωτογραφία. Γιατί να αρνηθώ”».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ – ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ

Αναφερόμενος στους Δημάρχους που πέρασαν από την Αριδαία, είπε χαρακτηριστικά ότι «από την Αριδαία δεν πέρασε κανένας φωτισμένος δήμαρχος». Επίσης σχολίασε την εκλογή του Δημήτρη Πασόη. «Εγώ πιστεύω ότι ο Ζέρζης ήταν ένας καλός δήμαρχος. Αυτή τη στιγμή δημοκρατικά κέρδισε ο Πασόης αλλά πιστεύω ότι ο Ζέρζης θα ήταν καλύτερος δήμαρχος από τον Πασόη. Ωστόσο, αν αποδειχτεί καλός δήμαρχος είμαι διατεθειμένος να του το αναγνωρίσω και όπου μπορώ να τον βοηθήσω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

«Εγώ είμαι ανοικτός να ασχοληθώ με τα κοινά. Όμως δεν είμαι διατεθειμένος να πω «κατεβαίνω». Αν μου το πρότειναν θα κατέβαινα. Γιατί έχω μία μεγάλη εμπειρία. Ακόμη και αν ζητήσει τη βοήθεια μου κάποιος άλλος δήμαρχος είμαι διατεθειμένος να βοηθήσω. Ήμουν διατεθειμένος να κατέβω άλλα δεν μου προτάθηκε».

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΚΛΑΒΑΚΗ ΣΤΟ ARIDAIA NEWS, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News