Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Ντέρμπυ με τα όλα του στο Γαρέφι!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ - ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ: 5 - 3!

Έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπυ και ταυτόχρονα διαφήμιση του ποδοσφαίρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο Γαρεφείου, όπου η τοπική ομάδα ύστερα από συγκλονιστική εξέλιξη νίκησε την Νίκη Βορεινού με σκορ 5 – 3. Οι ομάδες είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από ένα ημίχρονο, όπου στο Α’ οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι παίζοντας με το σύστημα των αντεπιθέσεων και με λίγη προσοχή θα είχαν καθαρίσει το παιχνίδι. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι, πίεσαν πολύ τους αντιπάλους τους και κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή του σκορ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο 75’ του αγώνα άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο από καρδιολογικό πρόβλημα, 46χρονος φίλαθλος της τοπικής ομάδας Γαρεφείου που παρακολουθούσε την συνάντηση, βυθίζοντας σε θλίψη το χωριό και την ποδοσφαιρική ομάδα.

ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

* Με την έναρξη του αγώνα και μόλις στο 22’’ δευτερόλεπτο, ο Κουκουλίδης έβγαλε μόνο του τον Σαπακόλη ο οποίος με ψύχραιμο πλασσέ άνοιξε το σκορ 0 – 1, παγώνοντας το γήπεδο.
* Στο 26’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όταν πλασσαριστό σουτ του Σινάπη έδιωξε επάνω στη γραμμή ο Μάρκου Π.
* Στο 34’ ο Σινάπης Χρ. μπήκε από τα αριστερά και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 0 – 2.
* Στο 1ο λεπτό (48’ – 58’) οι γηπεδούχοι με δύο απανωτά γκολ με τους Κόγιο Σ. και Μάρκου Μ. αντίστοιχα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να φέρουν στα ίσια τον αγώνα.
* Στο 65’ σε μία ξαφνική αντεπίθεση ο Σαπακόλης με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή, πλάσσαρε τον γκολκίπερ βάζοντας και πάλι μπροστά το Βορεινό με 2 – 3.
* Στο 71’ ο Κόγιος Σ., με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Βορεινού.
* Στο 76’ ο παίκτης – προπονητής Κόγιος Γ. με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε και πάλι σε 3 – 3.
* Στο 82’ ο Σίσκος από αδράνεια των αμυντικών με ψύχραιμο πλασσέ σημείωσε το 4 – 3.
* Στο 89’ ο Γιάντσης μπήκε από τα δεξιά και με ωραίο πλασσέ στην κλειστή γωνία του Σέλκου, έγραψε το τελικό 5 – 3.


Άριστος όπως πάντα ήταν ο διαιτητής Μιχαηλίδης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News