Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αδιαφορία για τη "διασταύρωση - καρμανιόλα" της Αριδαίας

Απαράδεκτη όσο ποτέ είναι η εικόνα που παρουσιάζει ο κόμβος Αριδαίας – Τσακώνων – Πιπεριάς! Η "διασταύρωση – καρμανιόλα" της Αλμωπίας τείνει να γίνει φαινόμενο αδιαφορίας από μέρους των αρμόδιων αρχών. Οι προχειρότατοι κώνοι που τοποθετήθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή, πηγαίνουν ένας – ένας… περίπατο, με το νέο Δημοτικό σχήμα να τους κοιτά δίχως να κάνει κάτι. Και στο όλο απαράδεκτο σκηνικό ήρθε να προστεθεί η πτώση ενός σήματος «STOP», το οποίο όμως κανείς δεν φρόντισε να επισκευάσει, παρά το τοποθέτησε πάνω στον δρόμο (φωτογραφία). Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί… Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια! Η περίοδος χάριτος για την προσαρμογή στο νέο Δήμο Αλμωπίας πρέπει κάπου να ολοκληρωθεί και να ξεκινήσει η υλοποίηση έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News