Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τομείς & αρμοδιότητες των Αντιδημάρχων της Αλμωπίας

Σας κοινοποιήσαμε πριν λίγη ώρα ΠΡΩΤΟΙ την επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Πασόη σχετικά με τους Αντιδημάρχους του Δήμου Αλμωπίας και τους τομείς που θα αναλάβει ο καθένας από αυτούς. Κάτι που εμείς μεταδίδουμε εδώ και αρκετές μέρες, ωστόσο αυτή ήταν η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας. Όπως τονίσαμε και πριν, η γενική παρατήρηση που πρέπει να κάνουμε αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί είναι το γεγονός ότι ο κατάλληλος άνθρωπος μπήκε στην κατάλληλη θέση, κάτι πολύ ενθαρρυντικό για την πορεία του τόπου μας.

Το Aridaia News για να διευκολύνει τους αναγνώστες του, προσπάθησε να περιγράψει τις αρμοδιότητες και τους τομείς του κάθε Αντιδημάρχου, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της επίσημης ανακοίνωσης του Δημήτρη Πασόη που έφτασε στα χέρια μας:

ΤΡΑΠΕΖΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αντιδήμαρχος σε θέματα πρωτογενούς τομέα, παραγωγής, τουρισμού, αγροτουρισμού, Ευρωπαϊκών προγραμμάτων και Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου.

ΜΠΑΓΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ: Αντιδήμαρχος σε θέματα παιδείας - πολιτισμού – αθλητισμού, λειτουργία των υπηρεσιών Αλλοδαπών και μεταναστών, Καταστημάτων, επιχειρήσεων και εμπορίου, εποπτεία και ευθύνη επί των διοικητικών θεμάτων και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου, εξυπηρέτηση και ενημέρωση των Πολιτών, λειτουργία των ΚΕΠ.

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Αντιδήμαρχος σε θέματα εποπτείας των οικονομικών του Δήμου και εφαρμογής του προϋπολογισμού, διαφάνεια – ηλεκτρονική διακυβέρνηση, λειτουργία του προγράμματος διαύγεια, Δημοτική Αστυνομία, εποπτεία γραφείου, προγραμματισμού και οργάνωσης.

ΤΑΓΚΑΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Αντιδήμαρχος σε θέματα καθαριότητας, περιβάλλοντος, πολιτικής προστασίας, αδέσποτων ζώων, γενική εποπτεία των εργοταξίων του Δήμου.

ΤΣΑΒΔΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ: Αντιδήμαρχος σε θέματα τεχνικών έργων του Δήμου, εποπτεία και ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Δημοτική Συγκοινωνία – Κυκλοφοριακό.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News