Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τα πόστα του Δήμου Αλμωπίας και οι επαφές του Δημάρχου

Με το σταγονόμετρο διαρρέουν οι πληροφορίες από τον Δήμο Αριδαίας, σχετικά με τα πόστα που θα αναλάβει ο κάθε εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας. Μετά την επίσημη ανακοίνωση των Αντιδημάρχων αναμέναμε μία αντίστοιχη κίνηση και για τα υπόλοιπα πόστα και αρμοδιότητες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να γίνεται σύντομα. Ίσως να φταίει η μετάβαση στον «Καλλικράτη» ο οποίος κινείται με ρυθμούς… χελώνας.

Πάντως η παράταξη του Δημάρχου αφήνει κάποιες ελάχιστες –πλην σημαντικές- πληροφορίες να διαρρέουν σε κάποια… «εκλεκτά» τοπικά μέσα. Παρόλαυτά, αυτή τη στιγμή όλα συγχωρούνται, καθώς η προσαρμογή στο νέο σύστημα είναι λογικό να έχει τις δυσκολίες της.

Αυτή η περίοδος χάριτος όμως κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει, γιατί η σκληρή δουλειά για το καλό του τόπου είναι αυτή που προέχει. Καλός ο «Καλλικράτης», όμως η καθημερινότητα δημιουργεί συνεχώς νέα προβλήματα τα οποία κάποιος πρέπει να τα λύσει.

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί, ότι ήδη ο κ. Δημήτρης Πασόης έχει προχωρήσει σε επαφές οι οποίες μόνο καλό μπορούν να κάνουν για τον διευρυμένο Δήμο Αλμωπίας. Είναι πολύ θετικό το ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας δεν μένει κλεισμένος στο Δημαρχείο, άλλα έρχεται σε καθημερινή επαφή τόσο με τους πολίτες, όσο και με σημαντικούς ανθρώπους και φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News