Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Το ηλεκτρονικό μήνυμα του Δημήτρη Πασόη!

Το δικό του ηλεκτρονικό μήνυμα στέλνει ο Δημήτρης Πασόης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του πρώην Δήμου Αριδαίας και νυν Δήμου Αλμωπίας (http://www.dimosarideas.gr/).

Συγκεκριμένα το μήνυμα του νέου Δημάρχου αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες
σας καλωσορίζουμε στον υπό διαμόρφωση ιστότοπο του νεοσύστατου Δήμου Αλμωπίας και σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλή Χρονιά και Δημιουργικό το 2011.
Στόχος μας είναι η εξάντληση των δυνατοτήτων της αμφίδρομης επικοινωνίας που μας προσφέρει το σημαντικό αυτό μέσο, τόσο με τους κατοίκους του Δήμου όσο και με τους επισκέπτες του. Νέες υπηρεσίες και πληροφορίες θα είναι το συντομότερο στη διάθεσή σας, ώστε ο διαδραστικός αυτός χώρος να αποτελέσει γόνιμο βήμα ανταλλαγής ιδεών και να βρίσκεται διαρκώς στην υπηρεσία του πολίτη.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας
Δημήτρης Πασόης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News