Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας με τον Φιλοζωικό Σύλλογο

Μία σημαντική εξέλιξη υπήρξε στις σχέσεις Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα» και της νέας Δημοτικής Αρχής. Πριν λίγες μέρες το Aridaia News πρότεινε μέσω σχετικής ανάρτησης στον Δημήτρη Πασόη και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα ζώα Γιώργο Ταγκαλίδη να πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου, ώστε να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα και να βρεθούν λύσεις για τη συνέχιση του σημαντικού έργου για τα αδέσποτα. Λίγες μέρες μετά το ραντεβού κλείστηκε και η συνεργασία ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς. Την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου μέλη του Συλλόγου θα συναντηθούν στο Δημαρχείο της Αριδαίας με τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Ευχόμαστε η συνέχεια να είναι ακόμη καλύτερη…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News