Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Όλα όσα έγιναν στο πρώτο Δ.Σ. της Αλμωπίας (+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκληρώθηκε το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας με Δήμαρχο τον Δημήτρη Πασόη! Σε αυτή την πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκαν ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου Δ.Σ., Αντιπροέδρου Δ.Σ., Γραμματέα Δ.Σ., Μελών Οικονομικής Επιτροπής, Μελών Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικών μελών.

Δ.ΠΑΣΟΗΣ: "Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ"

Πρώτος πήρε το λόγο ο Δημήτρης Πασόης ο οποίος τόνισε ότι "η τοπική αυτοδιοίκηση αλλάζει σελίδα". Όπως είπε η νέα Δημοτική Αρχή θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα σημαντικά προβλήματα του διευρυμένου Δήμου Αλμωπίας. Επίσης ανέφερε ότι για να επιτευχθεί ο στόχος απαιτούνται "πνεύμα οικονομίας, χρηστής διοίκησης και πολύ δουλειά για το καλό της Αλμωπίας". Τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή δουλειά σε όλους.

Π.ΖΕΡΖΗΣ: "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ"

Τη σκυτάλη πήρε ο απερχόμενος Δήμαρχος Αριδαίας Πέτρος Ζέρζης ο οποίος ανέφερε ότι "οι εκλογές τελείωσαν και τώρα πρέπει όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι, καθώς ο στόχος είναι κοινός και ενιαίος". Επίσης ευχήθηκε "δύναμη, κουράγιο, αντοχή".

Χ.ΜΠΙΝΟΣ: "ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ"

Στη συνέχει το λόγο πήρε ο Χρήστος Μπίνος ο οποίος τόνισε ότι "οι δυσκολίες είναι μπροστά μας". Όπως είπε στόχος είναι να σκεφτούμε "πως θα πάμε μπροστά αυτόν τον τόπο".

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΑΝ

Ακολούθησαν οι ψηφοφορίες οι οποίες ανέδειξαν: Προέδρο Δ.Σ., Αντιπρόεδρο Δ.Σ., Γραμματέα Δ.Σ., Μέλη Οικονομικής Επιτροπής, Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και αναπληρωματικά μέλη.

Προεδρείο:
Προέδρο Δ.Σ.: Νικολαΐδης Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρο Δ.Σ.: Αραμπατζής Αναστάσιος
Γραμματέα Δ.Σ.: Δούκα Αθηνά

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής:
Ιωαννίδης Ιωάννης
Δούκα Αθηνά
Τζέκος Πέτρος
Θεοδωρίδης Αναστάσιος
Ζιάκα Μαρτίνα
Αποστολίδης Νικόλαος

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:
Κανονίδης Βασίλειος
Χρήστου Αναστάσιος
Δεμερτζίδης Θωμάς
Καραμαριάς Σταύρος
Κιτικίδης Ιωάννης
Χουρσόγλου Χρήστος

Προεδρείο Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας:
Πρόεδρος Αριδαίας: Αβραάμ Δημήτριος
Αντιπρόεδρος Αριδαίας: Ελπασίδης Σολομών

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΚΑΙ "ΓΚΡΙΝΙΑ" ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΜΕΡΑ";

Εντύπωση και συζητήσεις... κάτω από το τραπέζι προκάλεσε η μία λευκή ψήφος στην ψηφοφορία για Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου. Σύμφωνα με τις ενδείξεις, αυτή η λευκή ψήφος προέρχεται από την πλειοψηφία προκαλώντας πονοκεφάλους στο νέο Δήμαρχο Αλμωπίας. Αυτό που προκύπτει από αυτές τις ενδείξεις είναι ότι κάποιος επιθυμούσε να πάρει τη θέση του Προέδρου και δεν έγινε δεκτή η επιθυμία του...

ΟΣΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Αντιδήμαρχοι:
Μπαγκή Αικατερίνη, Τσαβδάρης Αναστάσιος, Ταγκαλίδης Γιώργος, Τραπεζανίδης Γιώργος.

Πρόεδρος Λουτρών:
Ιωαννίδης Γιάννης (Τσέχος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News