Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Ο άνθρωπος - όστρακο!

Για 26 ολόκληρα χρόνια, ένας 39χρονος από την Κίνα, είχε κλειστεί στο σπίτι του λόγω μιας σπάνιας ασθένειας! Στα 13 του χρόνια ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε όλο του το κορμί, όστρακα. Φύτρωναν παντού, στα χέρια, στα πόδια αλλά και σε πολλά άλλα σημεία του σώματός του. Η ασθένεια αυτή, τον ανάγκασε να ''φυλακιστεί'' στο σπίτι του για να μην προκαλεί τρόμο στους γύρω του. Μια μέρα, ένας γείτονάς του που γνώριζε τί του συνέβαινε, αποφάσισε να ειδοποιήσει τους γιατρούς του τοπικού νοσοκομείου για να τον βοηθήσουν με το πρόβλημά του! Και οι ίδιοι δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν! Σήμερα, μετά από ενάμιση χρόνο θεραπείας, η κατάστασή του έχει καλυτερεύση, δίνοντας ελπίδες στον ίδιο όσο και στους γιατρούς του!!

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News