Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ανακοίνωση των Αντιδημάρχων του Δήμου Αλμωπίας από τον Δ. Πασόη

Με αρκετές μέρες καθυστέρηση αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο Δευτέρα οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλμωπίας από τον Δημήτρη Πασόη. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει πάρει τις αποφάσεις του και μετά από επαφές που πραγματοποίησε με τα στελέχη του κατέληξε στην τελική πεντάδα. Οι τέσσερεις από τους πέντε που θα καταλάβουν θέση Αντιδημάρχων έγιναν για πρώτη φορά γνωστοί από το Aridaia News πριν από αρκετές μέρες. Πρόκειται για τους Τάσο Τσαβδάρη, Γιώργο Τραπεζανίδη, Γιώργο Ταγγαλίδη και Κατερίνα Μπαγκή. Ωστόσο, το πέμπτο όνομα που αφορά στη θέση Αντιδημάρχου με αρμοδιότητες στον Δήμο Εξαπλατάνου δεν έχει γίνει με σιγουριά γνωστό. Σύμφωνα με πληροφορίες των προηγούμενων ημερών αυτή τη θέση θα την καταλάβει η Δέσποινα Καλδερεμτζή. Παρόλαυτά, αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του Δημήτρη Πασόη. Αύριο λοιπόν περισσότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News