Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Aθήνα: αρπάζουν αδέσποτα σκυλιά και τα τρώνε!

Καταγγελίες σοκ από την μια και κατάσταση εξαθλίωσης από την άλλη σε περιοχή της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πατήσια,ζούνε πάρα πολλοί μετανάστες κυρίως από την ανατολή,στοιβαγμένοι σε μικρά διαμερίσματα.Στην περιοχή αυτή υπάρχουν πάρα πολλά αδέσποτα σκυλιά τα οποία τα φροντίζουν οι κάτοικοι των γύρω πολυκατοικιών τελευταίο διάστημα παρατήρησαν πως τα αδέσποτα άρχισαν να λιγοστεύουν,ώσπου έφτασαν στο σημείο να μην υπάρχει ούτε ένα αδέσποτο!Το μυαλό τους δεν πήγε στην ''φόλα΄΄ αφού τα φρόντιζαν όλοι στην γειτονιά,αλλα και γιατί δεν έβρισκαν πουθενά τα πεθαμένα ζώα!

Πριν λίγους μήνες παρατήρησαν περίεργες αρπαγές των αδέσποτων σκυλιών από τους μετανάστες και σοκαρισμένοι μαθαίνουν πως τα αδέσποτα τα άρπαζαν για να τραφούνε,μιάς και είχαν φτάσει στο τελευταίο στάδιο της εξαθλίωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News