Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πάτωσαν κι αυτή τη Κυριακή οι εφημερίδες

Mαύρο δάκρυ από τους εκδότες κι αυτή την Κυριακή.

Οι κυκλοφορίες των μεγαλύτερων κυριακάτικων εφημερίδων φλερτάρουν επικίνδυνα με το όριο των 100.000 φύλλων και πλησιάζει ο καιρός (της χρεοκοπίας), οι κύριοι αυτοί να επανασχεδιάσουν την πολιτική τους, πριν εξαναγκασθούν να εγκαταλείψουν άρον-άρον τη χώρα για να ζήσουν στις επαύλεις που διατηρούν σε Αμερική και Ευρώπη.

Έφτασε η ώρα να επανεξετάσουν την χυδαία μπίζνα των προσφορών και να επενδύσουν στην αξιοπιστία και την εγκυρότητα.

Μόνο που με τις δουλείες που έχουν αυτοί οι κύριοι σε κυβέρνηση, τραπεζίτες (τα σαπάκια τους είναι καταχρεωμένα στις ξιπασμένες τράπεζες που κι αυτές με τη σειρά τους, ετοιμάζονται να βαρέσουν κανόνι) και διαπλεκόμενους επιχειρηματίες, είναι αδύνατο να είναι ταυτόχρονα έγκυροι και αξιόπιστοι.

Κανείς Χυτήρης (που ζήτημα να υπάρχει στη κυβέρνηση μετά την Άνοιξη), δεν πρόκειται να σας σώσει. Άντε γεια...

Αυτή τη Κυριακή λοιπόν (δεν) πούλησαν:

«Καθημερινή»: 128.000,
«Βήμα»: 119.000,
«Θέμα»: 106.000,
«Real news»: 100.000,
«Ελευθεροτυπία»: 86.000,
«Έθνος»: 82.000 και
«Ελεύθερος Τύπος»: 38.000.


---
ΠΗΓΗ: kourdistoportokali

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News