Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι μισθοί περιφερειαρχών - δημάρχων - αντιπεριφερειαρχών - αντιδημάρχων

Στις 4.000 ευρώ θα ανέρχεται ο μισθός του περιφερειάρχη και του δημάρχου άνω των εκατό χιλιάδων κατοίκων, στο 80% του παραπάνω ποσού είναι οι μισθός του δημάρχου δήμου 20- 100.000 κατοίκους και το 60% των 4.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο δήμος έχει λιγότερους από 20.000 κατοίκους σύμφωνα με την επίσημη απογραφή.

Οι αντιδήμαρχοι λαμβάνουν το 50% της αντιμισθίας που αναλογεί στο δήμαρχο, ενώ οι πρόεδροι των δημοτικών συμβουλίων λαμβάνουν το 40% αυτής.

Σε γενικές γραμμές, άμεση σύνδεση με το μισθό του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου (6.500 ευρώ μεικτά και περί τα 4.000 καθαρά), έχει ο μισθός του περιφερειάρχη και του δημάρχου σύμφωνα με το προσχέδιο που απέστειλε στην ΚΕΔΚΕ και την ΕΝΑΕ το υπουργείο Εσωτερικών και θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο.

- Η αντιμισθία του περιφερειάρχη είναι ισόποση με τις κάθε είδους αποδοχές, τα έξοδα παράστασης ή προσαυξήσεις του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου

Στον αντιπεριφερειάρχη και στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου καταβάλλεται αντιμισθία ίση με το 75% της αντιμισθίας του περιφερειάρχη.

---
Πηγή: taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News