Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Πρόσωπο με Πρόσωπο

Στην εκπομπή της Δευτέρας (17/1/2011) "Πρόσωπο με Πρόσωπο" στο Alter και με παρουσιαστή τον Χατζηνικολάου με θέμα τη λαθρομετανάστευση,

O καθηγητής Θεόδωρος Κατσανέβας, αφού είπε πως "οι πολιτικοί θα πρέπει να σκέφτονται τις επόμενες γενιές και όχι τις επόμενες εκλογές", δε δίστασε να δηλώσει ότι τα λεφτά από τη λαθρομετανάστευση πηγαίνουν σε....
κάποιες Μ.Κ.Ο.

Tου βγάζουμε το καπέλο που αποκάλυψε δημόσια αυτό που όλοι οι Έλληνες υποπτεύονται.

Είναι καιρός να αρχίσουν να διερευνώνται τα οικονομικά των διαφόρων ΜΚΟ που με απαιτήσεις υψίστης εγκυρότητας και περίσσιο θράσος υπομονεύουν την ύπαρξη του Εθνους.

Φρικτή και χυδαία παρουσία ήταν ο σύντροφος συριζαίος Στρατούλης που προσπάθησε να κρύψει το “μπάσταρδο πρόσωπο του” πίσω από τις Ικέτιδες του Αισχύλου.

Κανείς τους δεν αναρωτήθηκε και κυρίως δεν αναρωτήθηκε το παλικάρι της Ύπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ, πως είναι δυνατόν άνθρωποι που ζούνε στις χώρες τους με 100$ τον χρόνο να βρίσκουν τα λεφτά για να φτάσουν στην Ελλάδα από το μακρινό Αφγανιστάν στα σύνορα της Ελλάδας. Ποιός πληρώνει τα έξοδα; Μήπως οι δυστυχισμένοι υποθηκεύουν την ύπαρξη τους στους δουλέμπορους για να καταλήξουν στα sweatshops η να πουλήσουν τα όργανα τους.

Ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ ήταν μία ευχάριστη παρέμβαση μας έκανε ένα ταξίδι στον χρόνο. Μας πήγε πίσω στην δεκαετία του 20. Νόμιζε ότι μιλάει σε ΚΟΒΑ.


---
ΠΗΓΗ: tabouri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News