Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ευχάριστη εξέλιξη στα Λουτρά Πόζαρ

Με έναν υπερσύγχρονο καρδιογράφο είναι πλέον εξοπλισμένο το ιατρείο της Μονομετοχικής Ανώνυμης Εταιρίας “Λουτρών Λουτρακίου” Δήμου Αριδαίας Α.Ε., μετά από δωρεά του ευεργέτη της Αλμωπίας Νικόλαου Ξενιτίδη, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες λουομένων και επισκεπτών. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο των Λουτρών, ο κ. Ξενιτίδης παρέδωσε τον καρδιογράφο στον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλας και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, των βουλευτών Πέλλας Βασιλείου Γιουματζίδη και Ηλία Θεοδωρίδη, καθώς και πλήθους Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News