Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Θα γυριστούν δύο φινάλε για τα "Μυστικά της Εδέμ"

Τέλη Μαίου ρίχνει αυλαία η σειρά για φέτος...

Στο τέλος Μαϊου και όχι τον Ιούνιο ρίχνουν αυλαία για φέτος τα "Μυστικά της Εδέμ". Έτσι Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης αναπροσαρμόζουν το φινάλε που θα παρακολουθήσουμε σε δύο μέρη.

Η αρχική πρόθεση των σεναριογράφων ήταν ένα θεαματικό φινάλε στη λήξη της φετινής σεζόν, όμως προς το παρόν γράφουν το προσωρινό τέλος που θα μας αφήνει πολλά ερωτηματικά για του χρόνου... Από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής περιόδου που θα ξεκινήσει τον Οκτώβρη (με τα μέχρι τώρα δεδομένα οι καθημερινές σειρές του MEGA δεν θα ξεκινήσουν νωρίτερα) μέχρι και την ολοκλήρωση των "Μυστικών της Εδέμ" μεσολαβούν ακόμη 21 επεισόδια.

---
Πηγή: Zappit
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News