Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Λαμπερή βραδιά στις Κάννες

Με παρουσιαστή τον Νίκο Αλιάγα πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου στις Κάννες η 12η τελετή απονομής των μουσικών βραβείων NRJ music awards του ραδιοφωνικού σταθμού NRJ.
 

Την παράσταση έκλεψε η Σακίρα, στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον αρραβωνιαστικό της Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Η 33χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε τις επιτυχίες της Loca και Waka Waka, προκάλεσε το γέλιο με τη συνομιλία που είχε με τον Νίκο Αλιάγα στα γαλλικά, στα ισπανικά και στα αγγλικά και παρέλαβε δύο βραβεία, της Διεθνούς Τραγουδίστριας της Χρονιάς, αλλά και του Διεθνούς Τραγουδιού της Χρονιάς. 

Οι υπόλοιπες διακρίσεις της βραδιάς προορίζονταν για τον Τζάστιν Μπίμπερ, που τελικά δεν παρευρέθηκε στη λαμπερή τελετή, τους Black Eyed Peas, τον Άσερ και τον Ντέιβιντ Γκέτα.
---
πηγή:ok! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News