Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ 0-3

 
Μια βραδιά που ξεκίνησε με κλάμα, λόγω δακρυγόνων, έληξε με χαμόγελα για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος, μπροστά σε 5.000 οπαδούς του, πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο, κέρδισε τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-0, έστω κι αν το τελικό σκορ, αδικεί την προσπάθεια των γηπεδούχων.
Με τη νίκη του αυτή, ο ΠΑΟΚ εδραιώθηκε στην 3ηθέση της βαθμολογίας και πηγαίνει με καλύτερη ψυχολογία την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη, για να αντιμετωπίσει τον άλλο Ολυμπιακό, για το Κύπελλο.


Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, σε ένα πολύ καλό παιχνίδι, προσπάθησαν να πιέσουν, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη φάση, που δημιούργησε στο 20’ με τον Λίνο, έμεινε όρθιος στο διάστημα 20-40 όταν οι Βολιώτες πίεσαν κι έχασαν καλές ευκαιρίες και με ένα έξοχο γκολ του Βιεϊρίνια στο 42’, καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ο ΠΑΟΚ κράτησε το παιχνίδι στον έλεγχό του, δεν κινδύνευσε σοβαρά, στο 78’ έχασε πέναλτι με τον Σαλπιγγίδη, αλλά ο φορ του ΠΑΟΚ πήρε το αίμα του πίσω στο 86’, πετυχαίνοντας το 0-3…

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σανκαρέ, Μητρόπουλος, Ντολεζάι, Σολάκης, Αθανασιάδης, Σνάουτσνερ, Κουτσιανικούλης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)ΒΟΗΘΟΙ : Πάνου (Αιτ/νίας) – Ελευθερίου (Αθηνών).

ΟΛ.ΒΟΛΟΥ : Γιακούποβιτς - Ψυχογιός (54 Ακόστα), Σανκαρέ, Τόμας, Ζαραδούκας -  Ντολεζάι, Μητρόπουλος (46 Σολάκης) – Μπρέσκα, Μόνχε, Καπτεάνος (69 Πλιάγκας) - Μαρτίν.

ΠΑΟΚ : Χαλκιάς – Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Λίνο – Κουτσιανικούλης (83 Μουσλίμοβιτς), Γκαρσία, Τσουκαλάς (73 Μπαλάφας), Βιεϊρίνια – Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης (54 Ίβιτς). ---
Πηγή: paok24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News