Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επισκέψεις κλιμακίου του ΚΥ Αριδαίας σε χωριά της Αλμωπίας

Κλιμάκιο του ΚΥ Αριδαίας στα πλαίσια του πιλοτικού προγράμματος πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στα σχολεία, που σχεδιάστηκε από την 3ης ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και τους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας.

Θα επισκεφθεί :

1)το Γυμνάσιο Πολυκάρπης στις 19/01/11
2) το 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας στις 26/01/11
3)το 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας στις 02/02/11
4)το Γυμνάσιο Φούστανης στις 09/02/11

Το κλιμάκιο αποτελείται από ένα γενικό γιατρό, ένα οδοντίατρο και μία επισκέπτρια υγείας. Θα πραγματοποιηθεί η συμπλήρωση των Ατομικών Δελτίων Υγείας - του Δελτίου Στοματικής υγείας - ενός ερωτηματολογίου σχετικά με την παχυσαρκία και θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια που αφορούν στην αγωγή υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News