Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Καστίγιο - ΑΡΗΣ: "Θέλω να αγωνιστώ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ"

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον ΠΑΟΚ εκφράζει ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός άσος, που μεταγράφηκε πρόσφατα στους «κιτρίνους», μπορεί να μην βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο θέλει να παίξει στο μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής της Superleague.

«Αυτά τα παιχνίδια δεν χάνονται, θέλω οπωσδήποτε να παίξω κόντρα στον ΠΑΟΚ», αναφέρει στους συμπαίκτες του ο Καστίγιο, που παραδέχεται πάντως ό, τι «είναι ακόμη νωρίς για να πω ότι μπορώ να βγάλω ολόκληρο 90λεπτο. Ένα 60λεπτο όμως το βγάζω άνετα».

Ο τεχνικός του ΑΡΗ, Μιχαλήτσιος θα αποφασίσει για το αν θα συμπεριλάβει τον Καστίγιο στα πλάνα του μετά και το πέρας της σημερινής προπόνησης. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος άσος κάνει καθημερινά διπλές προπονήσεις για να επανέλθει σε φουλ ρυθμό.




---
Πηγή: sportnet
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News