Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώνει την «πολυκατοικία»...

Η πρώτη δημόσια συνάντηση Σαμαρά και Καραμανλή, μετά από τη ΔΕΘ, γίνεται το μεσημέρι (13:00) στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. Στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Καραμανλή που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέχρι να πάρει τη θέση του στην πόλη με την οποία έχει συνδέσει το όνομά και την πολιτική του πορεία.

Η εκδήλωση προετοιμάζεται εδώ και καιρό από τον Αχιλλέα Καραμανλή ο οποίος, με πόρους από την οικογένεια Καραμανλή και το Ίδρυμα, ναύλωσε ειδική πτήση προκειμένου να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη όχι μόνο τα πολιτικά πρόσωπα αλλά και όλοι όσοι έχουν προσκληθεί για την εκδήλωση.

Κύριοι ομιλητές ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και ο Αχιλλέας Καραμανλής. Πέτρος Μολυβιάτης, Μιχάλης Λιάπης, Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι παρόντες στην εκδήλωση όπως και οι δυο αντιπρόεδροι της ΝΔ Δ.Αβραμόπουλος και Στ. Δήμας, και όλο σχεδόν το επιτελείο του Αν. Σαμαρά: Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Θανάσης Σκορδάς, Θόδωρος Δραβίλας όπως και ο νέος εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Μιχελάκης.

Στην εκδήλωση θα είναι παρόν ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης ο οποίος με δηλώσεις του στο real.gr εξήρε το έργο και την προσφορά του Εθνάρχη:

«Ο κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και την ιστορία του, δεν μπορεί παρά να δεχθεί ότι η παρουσία του Κωνσταντίνου Καραμανλή λειτούργησε θετικά προς το Έθνος. Μπορεί να υπάρχουν επιμέρους ενστάσεις ή αιτιάσεις για δευτερευούσης τάξης θέματα αλλά η ουσία είναι ότι ο Καραμανλής «έχτισε» την Ελλάδα στην πρώτη του 8ετία» σημείωσε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε:

«Ο Καραμανλής πιστώνεται για το αναίμακτο της επιστροφής στους Δημοκρατικούς θεσμούς το καλοκαίρι του ’74 και ότι έβαλε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Όλοι οι πολιτικοί του ευρύτερου χώρου, άλλος πολύ και άλλος λίγο, κάτι έχει πάρει από τις σκέψεις του».

Η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία θα κάνει το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματός της στην επέτειο των 32 ετών από την υπογραφή του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τον Κώστα Κιλτίδη.

Οι περίπου 1500 προσκλήσεις εστάλησαν από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. Και όπως όλα δείχνουν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εκτός από τη «γαλάζια πολυκατοικία» κατάφερε να ενώσει, ίσως για προσωρινά, και την πόλη της Θεσσαλονίκης δεδομένων των συνεχών τριβών που υπήρξαν ανάμεσα στον νυν και τον πρώην δήμαρχο για τη χωροθέτηση του ανδριάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News