Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Εκπτώσεις και επίσημα

Με το δεξί ευελπιστούν οι έμποροι να μπουν σήμερα στην εκπτωτική περίοδο, προσδοκώντας να αναζωπυρωθεί το αγοραστικό ενδιαφέρον. Οι φετινές εκπτώσεις, έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον εμπορικό κόσμο, καθώς για πολλούς κρίνεται τον επόμενο ενάμιση μήνα, οπότε και λήγουν οι εκπτώσεις, η επιβίωσή τους.

Οι φετινές εκπτώσεις, που τυπικά και μόνο ξεκινούν σήμερα, καθώς στην πλειοψηφία τους οι καταστηματάρχες είχαν προχωρήσει το προηγούμενο διάστημα σε δελεαστικές προσφορές, πραγματοποιούνται σε μια περίοδο όπου η οικονομική ύφεση, είναι ορατή σε χιλιάδες καταναλωτές.

Για αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι έμποροι, πραγματοποιούν εκπτώσεις που φθάνουν ακόμη και το 70% σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων τους, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Εκτός από τις εκπτώσεις, αρκετές επιχειρήσεις προσφέρουν δώρα με την αγορά συγκεκριμένων προϊόντων ή δίνουν δωροεπιταγές για να μπορούν οι πελάτες τους να κάνουν περισσότερες αγορές.

Όπως επισημαίνουν στο real.gr εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου, στόχος των φετινών εκπτώσεων είναι να μπορέσουν οι καταστηματάρχες να ξεστοκάρουν τις αποθήκες τους, οι οποίες είναι γεμάτες με αποθέματα προϊόντων, μετά από μια μακρά περίοδο υποτονικής αγοραστικής κίνησης.

Σημειώνεται ότι η... αυλαία για την εκπτωτική περίοδο πέφτει στις 28 Φεβρουαρίου.

---
Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News