Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Ο νέος Γ.Γ. του ΛΑ.Ο.Σ. Γ.Γαρουφαλιάς στην Αλμωπία (Φωτογραφία)

Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα στο ΛΑ.Ο.Σ. του Νομού Πέλλας.
Απόδειξη αυτού, το γεγονός ότι χθες παραβρέθηκε στην Αλμωπία ο νέος γ.γ. του κόμματος και πρώην βουλευτής επί 12 χρόνια με την Ν.Δ. κύριος Γιώργος Γαρουφαλιάς.

Ο κύριος Γαρουφαλιάς είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής και πολιτευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στο Νομό μας κ. Κοροσίδη Δημήτρη,τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Αλμωπίας κ. Χατζηναούμ Χαράλαμπο και πολλούς φίλους του κόμματος, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν ευχάριστα με την απρόσμενη επίσκεψη του γ.γ του ΛΑ.Ο.Σ.

Σύμφωνα με δήλωση του κ. Κοροσίδη αναμένεται σύντομα να γίνουν κάποιες σοβαρές κινήσεις σε όλο το Νομό ώστε το κόμμα να είναι πανέτοιμο σε περίπτωση πρόωρων εκλογών. Αλλά και κινήσεις οι οποίες θα αφορούν τα εθνικά μας θέματα.

Ο γ.γ κ. Γαρουφαλιάς ικανοποιημένος από την συμπεριφορά και την αγάπη που έτυχε από φίλους και μη του κόμματος και ακούγοντας τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγροτιά, δήλωσε πως σύντομα θα επανέρθει στην Αλμωπία και επίσημα ώστε να δρομολογηθούν κάποιες εξελίξεις όσον αφορά τον σχεδιασμό του κόμματος.

Πολλοί περαστικοί ζητούσαν από τον γ.γ. να έρθει στα μέρη μας σύντομα και ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γιώργος Καρατζαφέρης. Πράγμα για το οποίο ο γ.γ. τους υποσχέθηκε πώς είναι στα άμεσα σχέδια του προέδρου να επισκεφτεί το Νομό Πέλλας.

Σχετικά με την άποψη πως το ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε το μνημόνιο δήλωσε ότι: «το ΛΑ.Ο.Σ ψήφισε μόνο υπέρ του άρθρου 1 για την αποδοχή των χρημάτων προκειμένου ν α υπάρξουν χρήματα για να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις και ΌΧΙ για τα μέτρα. Γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε σε πτώχευση».

Τόνισε επίσης ότι κανένα κόμμα δεν πρότεινε ακόμα μέχρι και σήμερα τι θα μπορούσαμε να κάνουμε ώστε σε λίγες ημέρες να βρίσκαμε αυτά τα χρήματα.

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός πως αρκετοί πρώην αντιδήμαρχοι, προσκείμενοι στην Ν.Δ. αλλά κυρίως και του ΠΑΣΟΚ, είχαν ζεστή χειραψία με τον γ.γ. και απογοητευμένοι από τα κόμματά τους, δήλωσαν φανερά πως πλέον στηρίζουν το ΛΑ.Ο.Σ και τον πρόεδρο τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη γιατί είναι ο μόνος που δεν κάνει αντιπολίτευση απλά για την αντιπολίτευση αλλά για το καλό της πατρίδας μας.

Ακολούθησε μια σύντομη βόλτα στην αγορά της Αριδαίας με την υπόσχεση πως σύντομα θα επανέλθει στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News