Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δυσφορία στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Πάγκαλου

Δυσφορία επικρατεί στην κυβέρνηση από τις δηλώσεις Πάγκαλου για τους δημοσίους υπαλλήλους και όχι μόνο, καθώς θεωρείται ότι δημιουργούν επιπρόσθετα προβλήματα στις δύσκολες πλέον σχέσεις της με συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες.

Η κυβέρνηση ωστόσο αποφεύγει να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου, καθώς δεν επιθυμεί να δημιουργήσει ένα ακόμα εσωτερικό μέτωπο και μάλιστα μείζον. Πολύ περισσότερο που, πολλές φορές ο κ. Πάγκαλος δείχνει να λέει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο, πράγματα που η κυβέρνηση δεν μπορεί να υποστηρίξει επισήμως.

Επιπλέον, είναι σαφές πως ο κ. Παπανδρέου έχει επιλέξει, από την ημέρα που κέρδισε τις εκλογές, να ενσωματώσει το «βαρύ πυροβολικό» που λέγεται Θεόδωρος Πάγκαλος, ώστε να μην τον έχει απέναντί του.

Χθες πάντως ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης, αρμόδιος για την Δημόσια Διοίκηση, αναγκάστηκε να λάβει αποστάσεις από τους χαρακτηρισμούς Πάγκαλου περί «κοπριτών» υποστηρίζοντας ότι ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν είπε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες», ενώ τόσο ό ίδιος ο κ. Ραγκούσης, όσο και ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τον συγκεκριμένο όρο.

---
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News