Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Αλμωπού Αριδαίας

Το Aridaianews ήταν εκει και σας παρουσίασε πλούσιο φωτορεπορταζ σε χθεσινή ανάρτηση. Για να το δείτε ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ακολουθεί ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, η πρώτη συγκέντρωση βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αλμωπού Αριδαίας με σκοπό την ίδρυση του συνδέσμου.
Ήδη ορίσθηκε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα οδηγήσει το σύνδεσμο, μετά την αναγνώριση του από το αρμόδιο Πρωτοδικείο και την έγκριση του καταστατικού του, σε Γενική Συνέλευση με σκοπό την εκλογή πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Το σωματείο θα έχει τους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω:..
1. Την ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος, του ευγενικού συναγωνισμού, της συναδελφικής αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας των μελών του.
2. Συμμετοχή και διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων ενίσχυσης αναξιοπαθούντων ποδοσφαιριστών.
3. Σύσφιξη σχέσεων με όλους τους συλλόγους βετεράνων εντός Ελλάδος.
4. Σύσφιξη σχέσεων με ομογενειακούς συλλόγους εξωτερικού.
5. Φιλοξενία Βετεράνων Εξωτερικού.
6. Ηθική και υλική ενίσχυση της ομάδας μας.(ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ)
7. Συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις ενίσχυσης ΑΜΕΑ
8. Συμμετοχή σε αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας.
9. Φιλοξενία ομογενειακών ομάδων βετεράνων.
10. Ενίσχυση άπορων συμπολιτών μας (Μη Ποδοσφαιριστών).
11. Την προώθηση και διάδοση των αξιών του ποδοσφαίρου και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των νέων ποδοσφαιριστών.
12. Την δημιουργία των προϋποθέσεων για την συνένωση κάτω από κοινό φορέα όλων των βετεράνων του ποδοσφαίρου έτσι ώστε να γίνει πιο εύκολη η εκπλήρωση όλων των σκοπών του Συνδέσμου.
Καλούνται, λοιπόν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν, για διαφόρους λόγους να παρευρεθούν και θέλουν να συμμετέχουν σ΄ αυτή την προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Συνδέσμου, στα τηλέφωνα: 6973303070 & 6977411424.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News