Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Καρασμάνης: "Ευχαριστώ τον Πρόεδρο για τη τιμή να με ορίσει Γραμματέα Αγροτικού"

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ KATA THN ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Ο Γραμματέας Αγροτικού της Νέας Δημοκρατίας, Κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Πέλλας κ. Γιώργος Καρασμάνης, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του ως Γραμματέας Αγροτικού, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του κόμματος για τη τιμή να με ορίσει ως Γραμματέα Αγροτικού, αυτού του μεγάλου, νευραλγικού χώρου. Πιστεύω ότι είναι η αναγνώριση της γνώσης που έχω πάνω σ’ αυτό το αντικείμενο, έχοντας υπηρετήσει τον αγροτικό τομέα επί σειρά ετών και έχοντας απόλυτη γνώση των αδυναμιών, των λαθών που έχουν διαπραχθεί και των τεράστιων προβλημάτων που εξ’ αυτού του λόγου έχουν συσσωρευτεί στις πλάτες των παραγωγών μας.
Πρόσθετη εμπειρία, μου διασφαλίζει το γεγονός ότι επί σειρά ετών υπηρέτησα από τη θέση του Τομεάρχη Γεωργίας, όπως επίσης το ότι πριν από την εκλογή μου ως Βουλευτή το 1996 είχα διατελέσει μέλος της Γραμματείας Αγροτικού.
Θέλω να πιστεύω ότι απ’ αυτό το μετερίζι που μου εμπιστεύτηκε ο Αντώνης Σαμαράς θα μπορέσω να κάνω το καλύτερο δυνατό ώστε με έναν σχεδιασμό σύγχρονο, απαλλαγμένο από αγκυλώσεις του παρελθόντος να βάλουμε τις βάσεις για μια Ελληνική Γεωργία ανταγωνιστική και βιώσιμη.
Στον αγώνα αυτόν έχω συμμαχητές τους τέσσερις εκλεκτούς συνεργάτες Αναπληρωτές Γραμματείς: τον Στάθη Κωνσταντινίδη-Βουλευτή Φλώρινας, τον Ξενοφών Βεργίνη-Πρ. Βουλευτή, τον Νίκο Σταυρογιάννη-Πρ. Βουλευτή και τον Κώστα Μπέση-Δασολόγο Περιβαλλοντολόγο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News