Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ελλάς το Μεγαλείο σου…

"Είναι άσχημο να βλέπεις τους νέους να θέλουν να φύγουν από τη χώρα και να πάνε να βρουν αλλού την τύχη τους".

Γράφει η Εμμανουέλα Αναστασιάδου
Για το Aridaia News

Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα με ωραία βουνά, λαγκάδια, καταγάλανες θάλασσες και ωραίες τοποθεσίες.

Δυστυχώς κάνουν τα πάντα για να την καταστρέψουν. Πιστεύω ότι η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της. Και να θέλεις να δημιουργήσεις σε αυτή τη χώρα δεν σου δίνουν το κίνητρο.

Η δυσοίωνη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε δεν μας δίνει και πολλά περιθώρια για πολλά πράγματα. Είναι άσχημο να βλέπεις τη χώρα σου να γίνεται υποχείριο της Τρόικας και του Δ.Ν.Τ.

Είναι άσχημο να βλέπεις τους νέους να θέλουν να φύγουν από τη χώρα και να πάνε να βρουν αλλού την τύχη τους.

Και για αυτό να μην μπορείς να κάνεις κάτι άμεσα. Και πες ότι μπορείς. Δεν το κάνουμε ή τουλάχιστον δεν το κάνουμε όλοι. Όλοι διαμαρτύρονται αλλά κανείς δεν κάνει κάτι. Όλοι λέμε και φωνάζουμε και κανείς δεν σηκώνεται απ’ τον καναπέ του. Μα ακόμη και κάποιοι που σηκώθηκαν και φώναξαν επειδή το κράτος τους πήρε τις περιουσίες τους, το κράτος αποφάσισε επίταξη. Αναρωτιέμαι έχουμε χούντα η Δημοκρατία;

Ο καπετάνιος μας αντί να λύσει τα προβλήματα της χώρας, κάνει tour ανά τον κόσμο. Υποσχέθηκε ότι θα βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο. Μα εγώ μόνο στους χαμηλόμισθους και χαμηλό συνταξιούχους βλέπω να το βάζει… Οι απολύσεις γίνονται η μία μετά την άλλη. Και στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Και αναρωτιέμαι αν ποτέ το κράτος θα φτιάξει και θα λειτουργήσει σωστά όπως σε άλλες χώρες του εξωτερικού;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News