Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Λιονέλ Μέσι: Ο καλύτερος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στον Μέσι η Χρυσή Μπάλα,κάνοντάς τον,τον πρώτο ποδοσφαιριστή μετά τον Μάρκο Φαν Μπάστεν,που κατακτά το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!Το βραβείο το απένειμε ο προπονητής του Πέπε Γκουαρντιόλα.Ο Μέσι μετα την παραλαβή του βραβείου δήλωσε πως θα άλλαζε τα πάντα από την φετινή χρονιά με μία κατάκτηση Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής!
Επίσης βραβεύτηκε και η καλύτερη εντεκάδα στην οποία,οι έξι από τους ποδοσφαιριστές ανήκουν στην ομάδα της ''διαστημικής'' Μπαρτσελόνα!Η εντεκάδα είναι η εξής:
Ίκερ Κασίγιας(Ρεάλ),Κάρλες Πουγιόλ(Μπαρτσελόνα),Ζεράρ Πικέ(Μπαρτσελόνα),Λούσιο(Ίντερ),Μαικόν(Ίντερ),Ινιέστα(Μπαρτσελόνα),Τσάβι(Μπαρτσελόνα),Σνάιντερ(Ίντερ),Κριστιάνο Ρονάλντο(Ρεάλ),Βίγια(Μπαρτσελόνα),Μέσι(Μπαρτσελόνα)

Κορυφαίος προπονητής αναδείχθηκε ο Ζοζέ Μουρίνιο ευχαριστώντας τους παίκτες του,λέγοντας πως οι ίδιοι τον έφεραν σε αυτήν τη τιμητική θέση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News