Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Γνωρίζοντας... τον πρώτο Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ:

Γεννήθηκε στην Αριδαία στις 22-10-1958.
Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Α.Β.Σ.Θ.).
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.
Είναι δημόσιος υπάλληλος (Eφοριακός).
Ασχολήθηκε ενεργά με συλλογικούς φορείς, συμμετέχοντας στις διοικήσεις τους (Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου «Το Πόζαρ», Α.Σ. Άρης Λουτρακίου).
Πριν εκλεγεί Δήμαρχος Αλμωπίας υπήρξε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εφοριακών Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας.
Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε ηλικία 28 ετών, όταν εκλέχτηκε πρώτος σε ψήφους Κοινοτικός Σύμβουλος στην κοινότητα Λουτρακίου. Το 1998, στις Δημοτικές Εκλογές, εκλέχτηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος στον διευρυμένο Καποδιστριακό Δήμο Αριδαίας, με το συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.
Τη διετία 1999-2000, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Δήμου Αριδαίας, ενώ τη διετία 2001-2002 διετέλεσε Πρόεδρος της Αμιγούς Δημοτικής Επιχείρησης ΄΄Λουτρών Λουτρακίου΄΄.
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002, ξανασυμμετείχε στις εκλογές, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου όπου και ήρθε δεύτερος σε σταυρούς προτίμησης.
Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 εκλέχθηκε ως ο πρώτος Καλλικρατικός Δήμαρχος Αλμωπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News