Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μία πρόταση για τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη

Με αφορμή το ευχετήριο μήνυμα του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αλμωπίας «Η Ελπίδα» προς τη νέα Δημοτική Αρχή, θα θέλαμε να κάνουμε μία πρόταση στον Δήμαρχο Αλμωπίας, στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα κ. Γιώργο Ταγκαλίδη και στα μέλη του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος τα τελευταία κυρίως χρόνια, έχει συμβάλει σημαντικά στην φιλοζωική εικόνα του τόπου μας. Αποτελεί πρότυπο για πολλές άλλες πόλεις της χώρας μας, καθώς η δράση του έχει ευαισθητοποιήσει μία μεγάλη μερίδα ανθρώπων και έχει αποδώσει τα βέλτιστα. Έτσι θα ήταν πολύ μεγάλο το σφάλμα, σε περίπτωση υποβάθμισής του ελέω κρίσης.

Σίγουρα, οι εποχές που ζούμε είναι πολύ δύσκολες, ωστόσο πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να συνεχιστεί αυτή η πραγματικά αξιέπαινη προσπάθεια. Φανταστείτε μόνο τι θα γίνει αν σταματήσει τη δράση του: Οι δρόμοι θα γεμίσουν άρρωστα αδέσποτα, ενώ στη χειρότερη των περιπτώσεων θα επιστρέψουμε σε μία άλλη εποχή όπου κυριαρχούσε απλά η «εξόντωση». Όλα αυτά θα αλλάξουν την εικόνα μας προς τα έξω και το κυριότερο θα μας υποχρεώσουν να ζούμε σε μία κοινωνία χωρίς ανθρωπιά για τα ζώα.

Για τον εντοπισμό και την καταγραφή ουσιαστικών λύσεων και για τη συνέχιση αυτού του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Σύλλογος «Η Ελπίδα», το μόνο που χρειάζεται σε αυτή τη φάση είναι μία συνάντηση γνωριμίας των μελών με τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο. Με τον διάλογο είμαστε σίγουροι ότι θα βρεθούν οι λύσεις εκείνες που και θα ενισχύσουν τη συνέχιση της Φιλοζωικής δράσης και θα γίνει οικονομία στον Δήμο μας.

Ευχόμαστε η ανοιχτή αυτή πρόταση να ληφθεί σοβαρά υπόψη και να γίνει δεκτή από όλες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News