Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Και επισήμως στη Δημοκρατική Συμμαχία (ΒΙΝΤΕΟ)



Την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμμαχία ανακοίνωσε ο πρώην "γαλάζιος" βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης θα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο για την προσχώρησή του στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη και μάλιστα στις δηλώσεις του απάντησε και στις αιτιάσεις που είχαν ακουστεί από στελέχη της ΝΔ τα οποία ζητούσαν από τον ίδιο να παραδώσει την έδρα του στο κόμμα.

"Η βουλευτική έδρα δεν ανήκει σε μένα, ούτε στη ΝΔ αλλά στους 22 χιλιάδες πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους" είπε ο κ. Αυγενάκης.

Ο Λ. Αυγενάκης διαφράφηκε από τη ΝΔ στις 23 Νοεμβρίου έπειτα από δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό στις οποίες μεταξύ άλλων τόνιζε:

«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένας πολιτικός φορέας με ενδιαφέρουσες κεντρογενείς προτάσεις. Είναι βέβαιη ή σχεδόν βέβαιη η είσοδός της στο κοινοβούλιο. Φέρνει κάτι το ρεαλιστικό που πιθανότατα πρέπει να απασχολήσει την ηγεσία της ΝΔ για να αναθεωρήσει κάποιες θέσεις και απόψεις...”

Ο κ. Σαμαράς αποφάσισε τη διαγραφή του ενώ στελέχη της ΝΔ μίλησαν ανοιχτά για "σχέδιο αποστασίας" που είχε ως στόχο να ανακόψει την ανοδική πορεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


---
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News