Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το ηλεκτρονικό μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ.Θεοδωρίδη!

ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΙΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ (pella.gr)!

Ο δικτυακός τόπος της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποτελεί ένα δυναμικό εργαλείο επικοινωνίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τους πολίτες, επισκέπτες της περιοχής, υποψήφιους επενδυτές και οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Ο δικτυακός τόπος ενημερώνεται σε καθημερινή βάση, παρέχοντας αξιόπιστες και χρήσιμες πληροφορίες ενώ στόχος μας είναι να παρέχεται η δυνατότητα διαδραστικής εξυπηρέτησης πολιτών σε θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

Η παρουσίαση όλων των σημαντικών αποφάσεων που εκδίδονται από τα όργανα και τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, προκηρύξεων των δημόσιων διαγωνισμών, όπως και η πορεία υλοποίησης του αναπτυξιακού σχεδιασμού συμβάλλουν στη διαφάνεια λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης και επιτρέπουν τον άμεσο έλεγχο της σκοπιμότητας και νομιμότητας από τους πολίτες και την κοινωνία των πολιτών.

Η ευρεία διάδοση και, κυρίως, η εξασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης και χρήσης των νέων τεχνολογικών εργαλείων από όλους συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της τοπικής δημοκρατίας και στην αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση του πολίτη. Στην κατεύθυνση αυτή ζητείται και η δική σας συνδρομή, με ιδέες και προτάσεις, για τη συνεχή βελτίωση του ηλεκτρονικού περιβάλλοντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας μας.

Η Πέλλα αποτελεί μία Περιφερειακή ενότητα με μακραίωνη ιστορία (γενέτειρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου) και πολλές φυσικές ομορφιές που την καθιστούν ιδανικό προορισμό και περιοχή με εξαιρετικές προοπτικές ανάπτυξης μεγάλου εύρους επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, στο πλαίσιο της Αειφόρου τοπικής Ανάπτυξης. Προγραμματίζοντας την περιήγησή σας στην περιοχή ή σκεφτόμενοι να επενδύσετε επιχειρηματικά στην Πέλλα, οι υπηρεσίες της Περιφερειακής ενότητας και ο ίδιος προσωπικά είμαστε στη διάθεσή σας για να σας υποστηρίξουμε και να σας προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια.

Καλή περιήγηση και καλή αντάμωση στην Πέλλα,

Θεόδωρος Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News