Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

«Να συνεχίσει η λειτουργία της Δ/νσης Γεωργίας Γιαννιτσών»

ΘΕΜΑ: «Να συνεχίσει η λειτουργία της Δ/νσης Γεωργίας Γιαννιτσών»!

Όπως είναι γνωστό, στο Ν. Πέλλας λειτουργούν μέχρι σήμερα αυτόνομα δύο Δ/σεις Γεωργίας, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών οι οποίες υπάγονται στη Ν.Α. Πέλλας.
Μετά την ψήφιση του «Καλλικράτη» και την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, προβλέπεται στον Οργανισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας η λειτουργία μίας μόνο Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, όπως πλέον θα ονομάζεται η Δ/νση Γεωργίας, στην έδρα της καταργούμενης Ν.Α. Πέλλας.
Τούτο πρακτικά σημαίνει την κατάργηση της Δ/νσης Γεωργίας Γιαννιτσών, γεγονός που έχει προκαλέσει αναβρασμό και έκδηλη ανησυχία στους χιλιάδες αγρότες της ευρύτερης περιοχής του νεοσύστατου Δήμου Πέλλας που εξυπηρετούνται από αυτήν.
Επειδή μέχρι σήμερα ο Ν. Πέλλας είναι ένας από του ελάχιστους Νομούς της χώρας μας, όπου λειτουργούν περισσότερες από μία Δ/νσεις Γεωργίας, εξαιτίας των γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων και του όγκου των εξυπηρετούμενων πολιτών.
Επειδή είναι αυτονόητο το δικαίωμα των περίπου 70000 πολιτών του Νέου Δήμου Πέλλας ( ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας ο οποίος μάλιστα βρίσκεται στους πρώτους 40 ) να απαιτούν τη διατήρηση της Δ/νσης Γεωργίας, αλλά και όλων των αποκεντρωμένων διοικητικών υπηρεσιών της καταργούμενης Ν. Α. Πέλλας που λειτουργούν στα Γιαννιτσά.
ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κύριοι Υπουργοί,
Εάν, συμμεριζόμενοι τις προαναφερθείσες ιδιαιτερότητες, εγγυώνται την αυτοτελή και αυτόνομη λειτουργία της Δ/νσης Γεωργίας Γιαννιτσών;

Ο Ερωτών
Γιώργος Καρασμάνης
Κοσμήτορας της Βουλής
Βουλευτής Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News