Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την προσωπική του ζωή

Στο στούντιο του Πέτρου Κωστόπουλου εισέβαλε με ανατρεπτικό τρόπο ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος -εκτός των άλλων- μίλησε χωρίς περιστροφές για την προσωπική του ζωή, για το αν θα έκανε τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου αλλά και για την ηλικία του.

Σε αντίθεση με πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκάλυψε πότε γεννήθηκε: «Είμαι σε μία ηλικία, 47, που δεν θα έκανα καμάκι μέσω Ίντερνετ. Μ' αρέσει πάρα πολύ αυτή η ηλικία. Παλαιότερα ήθελα μεγαλύτερα άτομα. Πλέον είμαι ο "daddy" και συμπλήρωσε πως ακόμα διασκεδάζει όπως όταν ήταν μικρός: «Και σήμερα είμαι το ίδιο μέσα σʼ όλα, όπως και όταν ήμουν μικρότερος. Κάνω ό,τι μου αρέσει. Φέτος πήγα στο Βερολίνο, μπήκα σʼ ένα κλαμπ στις 8.30 το πρωί και μέχρι στις 12.30, βαρoύσε πολύ δυνατά και γούσταρα απίστευτα. Η διασκέδαση δεν έχει όριο και δεν έχει πόρτα».

Απάντησε όμως και σε όσους υποστηρίζουν πως δεν θα μπορούσε να κάνει τηλεόραση χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου: «Ας μην κάνω ποτέ τηλεόραση χωρίς τη Μαρία. Δεν με αφορά. Έχω αποδείξει στον εαυτό μου και στους υπόλοιπους που αγαπάω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Γουστάρω όμως πολύ το Μαράκι μου και το αγαπάω και αυτή είναι που μου είπε να δείξω επιτέλους τον εαυτό μου».

Θυμήθηκε όμως και μοιράστηκε με το κοινό και το πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση: «Όταν ξεκίνησα την τηλεόραση δεν είχα χαρακτήρα. Δεν ήμουν πολύ όμορφος ούτε πολύ άσχημος ούτε πολύ άνδρας ούτε πολύ ζωντανός. Οπότε ένας άνθρωπος, ένας σκηνοθέτης, που με έβλεπε, δεν ήξερε τι να με κάνει. Έτσι ξεκίνησα το ραδιόφωνο, να γράφω και μπήκα στην τηλεόραση. Έκανα όμως και σκετσάκια».

Μίλησε όμως ανοιχτά και για την προσωπική του ζωή: «Εγώ να απασχολήσω τα περιοδικά με τη προσωπική μου ζωή; Είμαι τηλεοπτικό πρόσωπο, δεν έχω πει ποτέ ψέματα για την προσωπική μου ζωή και τις επιλογές μου. Δεν με έχει ρωτήσει όμως ποτέ κανείς. Αν ρωτάς κάποιον για τη σεξουαλικότητά του, θα ήταν σαν να του ζητάς να σου δώσει την εικόνα. Για τις επιλογές μου έχω πάρει ένα δρόμο. Δεν ήθελα να πω ποτέ ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς. Τους αγαπούσα. Δεν έχω στεναχωρήσει ποτέ στη ζωή μου κανέναν. Δεν έχω στεναχωρήσει σε επίπεδο να προσβάλω κανέναν. Η ζωή είναι περίεργη, οι άνθρωποι πρέπει να ζουν ελεύθεροι και πρέπει στη ζωή τους να αποφασίζουν ποιο δρόμο θα ακολουθήσουν. Υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εδώ, υπάρχει τίμημα, αν ακολουθήσεις από εκεί, υπάρχει τίμημα. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώνεις. Αυτό που αντέχω να πληρώνω είναι να αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Να μην έρθει κανένας να μου πει, "πρέπει να κάνεις έτσι, γιατί κοινωνικά έτσι πρέπει να είσαι". Κάνω μία δουλειά η οποία με εκθέτει στον κόσμο, με κάνει να είμαι ανοιχτός και να ενδιαφέρονται για μένα. Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερο μαρτύριο από το να κρύβομαι και να λέω ψέματα», εξήγησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και συνέχισε εξηγώντας πως οι γονείς του τον είχαν αποδεχτεί και πως ποτέ δεν του δημιούργησαν πρόβλημα: «Οι γονείς μου και οι παρέες μου ήταν σ' ένα κλίμα και με υποστήριζαν πάρα πολύ. Οι γονείς μου με αγαπάνε πάρα πολύ».

Εξήγησε όμως πως δεν θα άλλαζε τίποτα στον τρόπο ζωής του: «Δεν νομίζω πως θα ήθελα να έχω ζήσει τη ζωή μου διαφορετικά. Δεν με ενδιαφέρει αν κάποιος άνθρωπος πει μία βρωμοκουβέντα για μένα, γιατί δεν θα έκανα παρέα μαζί του. Να βγει ένας άνθρωπος άξεστος και να πει κάτι άσχημο, είμαι σίγουρος ότι το βράδυ θα χτυπάει τη γυναίκα του. Οπότε δεν με ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος άνθρωπος με τη συγκεκριμένη λογική», ωστόσο τόνισε πως ενώ οι άνθρωποι εξελισσόμαστε, κάποιες ιδέες μένουν στάσιμες ή πηγαίνουν με την όπισθεν: «Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι ζουν μεγάλα δράματα για να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους. Όσο οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι, τόσο φοβούνται οι άλλοι, οι οποίοι δεν θέλουν να είναι ο άνθρωπος ελεύθερος».


---
Πηγή: yupi.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News