Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Νύχτα τρόμου για Σκορδά & Λιάγκα!

Νύχτα τρόμου για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά!Το ζευγάρι έζησε εφιαλτικές στιγμές αμέσως μετά την επιστροφή του από την Άνω Πορόια Σερρών, το χωριό της Φαίης, όπου είχε μεταβεί την περίοδο των γιορτών. Αιτία η εμπρηστική επίθεση στο πολυτελές τζιπ του, το οποίο ήταν σταθμευμένο λίγα μόλις μέτρα μακριά από το διαμέρισμα του στο Παλαιό Φάληρο. Το σοκ που υπέστησαν ο Γιώργος και η Φαίη ήταν μεγάλο όταν είδαν το αυτοκίνητό τους να τυλίγεται στις φλόγες χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν ποιοι τους έβαλαν στο μάτι και θέλουν το κακό τους. Όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας έκανε καταγγελία για το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων.

---
Πηγή:Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News