Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Η άδεια Τούμπα "απαντάει" την Τετάρτη

Η οργή των φίλων του ΠΑΟΚ για την απόφαση της τιμωρίας της έδρας της ομάδας τους ξεχειλίζει και τον θυμό τους θα τον εκδηλώσουν με συγκέντρωση έξω από το γήπεδο την ώρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η αντίδραση της ΠΑΕ.



Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, να απορρίψει την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξαφάνιση της πρωτόδικης ποινής τιμωρίας της Τούμπας με μία αγωνιστική ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης των οπαδών του "Δικέφαλου". Η οργή τους αυτή κατατέθηκε σε πρώτο βαθμό μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής και από εδώ και πέρα είναι δύσκολο να γίνει πρόβλεψη για το... ταβάνι της αντίδρασης. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρούν άδικη την απόφαση καθώς κατά την άποψή τους για τα επεισόδια ευθύνεται η Αστυνομία, ενώ εκτιμούν ότι η αθλητική δικαιοσύνη εξήντλησε όλη την αυστηρότητά της στην περίπτωση του ΠΑΟΚ κάτι που δεν έκανε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, όπως παραδείγματος χάριν με τον Παναθηναϊκό ή και πιο πρόσφατα με την ΑΕΚ. Στην τελευταία περίπτωση η πειθαρχική επιτροπή της Superleague δεν έλαβε υπόψη της την έκθεση της Αστυνομίας, ενώ στην περίπτωση του ΠΑΟΚ την έκανε... σημαία!

"Βράζει" ο κόσμος

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ τις προηγούμενες ημέρες σε όλους τους τόνους ξεκαθάρισαν ότι θα είναι παρόντες την Τετάρτη (2/2) έξω από την Τούμπα, όχι μόνο για να βοηθήσουν ηθικά την ομάδα, αλλά και για να διατρανώσουν την οργή τους απέναντι στην ανισονομία, η οποία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πάντα τα ίδια θύματα.

Η αντίδραση της ΠΑΕ

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις πληροφορήθηκε την απόφαση, έκανε σύσκεψη προκειμένου να εξετάσει τα δεδομένα, ενώ δεν έκρυβε τη δυσαρέσκειά της για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα από την αθλητική δικαιοσύνη. Όπως έγινε πάντως γνωστό μέχρι τη Δευτέρα (31/1) δεν θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, καθώς μπαίνει σε προτεραιότητα ο αγώνας με τον Άρη, αλλά ο προβληματισμός είναι έντονος για τον τρόπο που θα αντιδράσει ο κόσμος. Σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να υπάρξουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών.


---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News