Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"Πάρτε μας από την κόλαση" - Δεκάδες Έλληνες της Αλεξάνδρειας ζητούν να φύγουν από τη χώρα

- Συσκέψεις τώρα στο ελληνικό προξενείο για να εκτιμηθεί η κατάσταση
- Έτοιμα δύο C130 από την Ελλάδα για μετάβαση στην Αίγυπτο
- Το Newsit παρακολουθεί τις εξελίξεις!

Τουλάχιστον 150 Έλληνες,από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου,ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να φροντίσει για την άμεση απομάκρυνσή τους από την πόλη, στην οποία επικρατεί αναρχία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του onalert.gr αυτό αποφάσισαν το πρωί οι Έλληνες της Αλεξάνδρειας οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να εκτιμήσουν τη κατάσταση. Αρκετοί από τους 150 είναι ηλικιωμένοι από το γηροκομείο της πόλης,οι οποίοι είναι λογικό να έχουν τρομοκρατηθεί. Το πρόβλημα δεν είναι οι διαδηλωτές,αλλά οι ένοπλες συμμορίες που έχουν δημιουργήσει δραπέτες φυλακών,οι οποίες κάνουν επιθέσεις ακόμη και σε σπίτια.

Η Πολεμική Αεροπορία έχει έτσι κι αλλιώς έτοιμα δύο μεταγωγικά αεροσκάφη C-130 και το μόνο που περιμένει είναι το πράσινο φως για την απογείωση.
Το Newsit μίλησε με το ελληνικό προξενείο. Αυτή την ώρα συσκέπτεται ο Έλληνας πρόξενος της Αλεξάνδρειας με εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας για να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης και αν συντρέχει λόγος εκκένωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News