Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μ.Καρχιμάκης: Η ζημιά του Δημοσίου δεν παραγράφεται για τον λαό

"Κανείς δεν ξεχνά ότι η προηγούμενη κυβέρνηση της ΝΔ, έκλεισε την Βουλή για να δρομολογήσει την παραγραφή των αδικημάτων της υπόθεσης Βατοπεδίου, μαζί και με άλλες υποθέσεις", δηλωσε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.

"Είχαμε υποχρέωση να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα διερεύνησης των σκανδάλων από τις φαύλες πολιτικές της. Καμιά απόφαση δεν παραγράφει στην συνείδηση του ελληνικού λαού την ζημιά του Δημοσίου που είναι υπαρκτή και αποδεδειγμένη", συμπλήρωσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου.

Τέλος, ο Μ. Καρχιμάκης είπε χαρακτηριστικά: "Χρειαζόμαστε πλήρη αναμόρφωση των διατάξεων περί ευθύνης υπουργών. Η ατιμωρησία πρέπει να σταματήσει να βασανίζει τους Έλληνες πολίτες".

---
ΠΗΓΗ: newspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News