Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κρίσιμες αναμετρήσεις στη Superleague

Σε κρίσιμη καμπή εισέρχεται το πρωτάθλημα, καθώς η 20η αγωνιστική χαρακτηρίζεται από καθοριστικές αναμετρήσεις, κυρίως για τις ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του πίνακα βαθμολογίας.

Η αρχή γίνεται σήμερα με τον αγώνα Ηρακλής-Κέρκυρα, με τους Θεσσαλονικείς να ψάχνουν απεγνωσμένα τη νίκη, για να ξεφύγουν λίγο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το ίδιο βέβαια επιδιώκει και η Κέρκυρα από την πλευρά της, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Στα Πηγάδια, η ΑΕΚ δοκιμάζεται κόντρα στην Ξάνθη, στον απόηχο των δηλώσεων Χιμένεθ, που αποτύπωσαν ανάγλυφα την εικόνα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στις τάξεις της «Ένωσης».

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Εργοτέλη, με τη νίκη να είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για τους «πράσινους», αν και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην κορυφή, η υπόθεση πρωτάθλημα έχει απομακρυνθεί σημαντικά.

Την Κυριακή είναι προγραμματισμένοι πέντε ακόμη αγώνες, με τον Πανιώνιο που προέρχεται από τις καλές εμφανίσεις κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό, να υποδέχεται την Καβάλα η οποία στοχεύει ξεκάθαρα σε έξοδο στην Ευρώπη. Πρόκειται για έναν αγώνα με εξαιρετικό ενδιαφέρον, στον οποίο αναμένεται να δούμε και καλή μπάλα.

Την ίδια ώρα στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης, που καταβάλει προσπάθεια να κρατηθεί στη μεγάλη κατηγορία.
Βέβαια, ο αγώνας «χωρίς αύριο» διεξάγεται στην AEL FC Arena, όπου η Λάρισα και Πανσερραϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, με τον ηττημένο να αποχαιρετά ουσιαστικά την κατηγορία. Ο νικητής από την άλλη, θα εξακολουθεί να ελπίζει στη σωτηρία.

Στον Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός, κοντράρεται με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος σε έναν ακόμη αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον. Από τη μία ο Ολ. Βόλου που διανύει περίοδο φόρμας, στοχεύει σύμφωνα και με τις δηλώσεις του προέδρου του σε έξοδο στην Ευρώπη και από την άλλη ο Ολυμπιακός, θέλει να διατηρήσει την απόσταση ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και να έρθει ένα βήμα πιο κοντά προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες μπορεί να μην έχουν τη δυνατότητα να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα, όμως η νίκη στους μεταξύ τους αγώνες είναι ζήτημα τιμής. Στην προκειμένη περίπτωση πάντως, είναι θέμα και ψυχολογίας, καθώς ο Άρης ξάνει τα πατήματά του στη μετά Κούπερ εποχή, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει με ανεβασμένο ηθικό στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα στην Τούμπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Σάββατο
17.15 Hρακλής-Κέρκυρα (novasports2)
19.30 Ξάνθη-ΑΕΚ (ΝΕΤ)
19.30 Παναθηναϊκός-Εργοτέλης (novasports2)

Κυριακή
15.00 Πανιώνιος-Καβάλα (novasports2)
15.00 Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (novasports3)

17.15 Λάρισα-Πανσερραϊκός (novasports2)
17.15 Ολυμπιακός Βόλου-Ολυμπιακός (novasports3)
19.30 Άρης-ΠΑΟΚ (novasports1 & HD)


---
Πηγή: Real
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News