Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τα δημοφιλέστερα βίντεο του YouTube

Δείτε τα καλύτερα βίντεο του YouTube, σύμφωνα με τα hits της ιστοσελίδας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται το στραβοπάτημα της Χίλαρι Κλίντον. Ακολουθεί η ανεπιτυχής προσπάθεια ποδηλάτη να προσπεράσει φορτηγό.

Το στραβοπάτημα της Χίλαρι
Ένα στραβοπάτημα έριξε στα πατώματα την Χίλαρι Κλίντον, τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο στην Υεμένη. Η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, σκόνταψε στην είσοδο του αεροπλάνου κι έπεσε, χωρίς ευτυχώς να χτυπήσει. Η σκηνή, καταγράφηκε από κάμερα που βρισκόταν στο σημείο, κάνοντας το γύρο του κόσμου και κατακτώντας την πρώτη θέση στο YouTube.





Η προσπέραση
Ο ποδηλάτης που ακολουθεί στο επόμενο βίντεο, επιχείρησε να προσπεράσει φορτηγό. Η προσπάθεια του ωστόσο, στέφθηκε από «μερική» επιτυχία. Κατάφερε μεν να προσπεράσει, αλλά καρφώθηκε πάνω σε μία μπάρα.



---
ΠΗΓΗ: tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News