Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-1

Ο θριαμβευτής του Κυπέλλου ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τη δύναμη της Τούμπας, την καλή ψυχολογία και το γεγονός ότι έπαιζε 29 λεπτά με παίκτη περισσότερο και έχασε από τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Κρίμα για τον κόσμο που έστησε φιέστα για την πρόκριση του Κυπέλλου. Αποβλήθηκε και ο Κοντρέρας που συγκίνησε με τον παιχνίδι του στο 75'.

Ο ΠΑΟΚ σφυροκόπησε τον Παναθηναϊκό, έκανε πιθανόν το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι του και όμως έχασε! Οι «πράσινοι» με ένα γκολ του Νίνη (10') επικράτησαν 1-0 έχοντας για καλύτερο παίκτη τους την… ατυχία του "Δικεφάλου" και την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στην τελική προσπάθεια.

Πικρή ήταν η ήττα για τον ΠΑΟΚ γιατί δεν την άξιζε. Έπαιξε καλύτερα από τον αντίπαλό του, έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν έβαλε. Η ήττα με 1-0 τον αφήνει αρκετά πίσω από τη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά παρ' όλα αυτά παρέμεινε μόνος πρώτος.

Γκολ και... ατυχία

Και όμως ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο έχανε από τον Παναθηναϊκό. Ο "Δικέφαλος" είχε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Βιειρίνια και τον Ίβιτς αλλά τελικά οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν τη μοναδική τους ευκαιρία και με την εκτέλεση φάουλ του Νίνη κι έκαναν το 1-0. Ο ΠΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, ο Βιεϊρίνια έκανε καταπληκτικά πράγματα με αντίπαλο τον Μαρίνο αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός. Ένα σουτ του κατέληξε στο δοκάρι, δημιούργησε πανικό στην περιοχή του Τζόρβα, αλλά το γκολ δεν ήρθε λόγω ατυχίας και αναποτελεσματικότητας. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Σπυρόπουλος (44') άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έπαιζε αμυντικά, να κλείνεται ακόμα περισσότερο.

Μονόλογος στο β' ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αύξησε την πίεσή του, έκλεισε στα καρέ του τον Παναθηναϊκό και τον σφυροκοπούσε. Ο Τζόρβας έκανε μεγάλο παιχνίδι σταματώντας κυρίως τα σουτ του Πάμπλο Γκαρσία και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει μία νίκη που δεν άξιζε. Βοήθησε φυσικά και η αποβολή του Κοντρέρας (75')που επανέφερε τις αριθμητικές ισορροπίες αλλά και η είσοδος του Καραγκούνη που έκανε καθυστερήσεις χωρίς να τιμωρείται. Το τελικό 0-1 χάρισε στον Παναθηναϊκό τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει στη δεύτερη θέση. Ο "Δικέφαλος" είναι ο μεγάλος αδικημένος από αυτό τον αγώνα καθώς δεν πήρε τίποτε ενώ δικαιούταν πάρα πολλά.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Λίνο, Σνάουτσνερ (46' Μουσλίμοβιτς), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Τσουκαλάς (59' Αθανασιάδης), Ετό, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (83' Αρίας), Σαλπιγγίδης

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Κστσουράνης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης (69' Καραγκούνης), Γκοβού (45+ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Λέτο

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News