Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Πανιώνιος- ΠΑΟΚ 1-0

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται δίκαια για ένα πέναλτι αλλά τα περισσότερα παράπονα πρέπει να τα έχει από τη δική του απόδοση. Όντας επιεικώς μέτριος, έδωσε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να τον νικήσει 1-0 με γκολ του Μπάλαμπαν από εκτέλεση πέναλτι.

Ο ΠΑΟΚ είχε το μυαλό του στην ΤΣΣΚΑ και δεν κατάφερε, παρά σε πολύ λίγα λεπτά του αγώνα, να δείξει την ανωτερότητά του και πως πραγματικά ενδιαφέρεται για τη νίκη. Και το πλήρωσε. Παρότι έχασε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει, έκανε δώρο το πέναλτι στον αντίπαλό του και μαζί τη… νίκη. Πλέον ο ΠΑΟΚ μένει πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και δείχνει και πάλι σημάδια κόπωσης.

Η απίστευτη ευκαιρία του Κλάους

Μέτριο ποιοτικά ήταν το πρώτο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να επιβάλλει το ρυθμό του και να γίνεται απειλητικός μόνο από τις εκτελέσεις των στημένων. Στη μεσαία γραμμή έγιναν εκατέρωθεν πολλά λάθη και οι φάσεις που έγιναν, ήταν λίγες. Μία του ΠΑΟΚ με τον Αθανασιάδη να αστοχεί από το μισό μέτρο μετά το φάουλ του Λίνο και δύο του Πανιωνίου που από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε σουτ των Μπάλαμπαν, Σβέρκος. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων στην άμυνα αλλά και να τροφοδοτήσει σωστά τον Βιεϊρίνια για να γίνει απειλητικός με προσωπικές ενέργειες.

Στο β΄μέρος ήρθε η ψυχρολουσία

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο με τον ΠΑΟΚ να είναι… φανερά με το μυαλό στην Τούμπα και τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, αλλά να μην αντιμετωπίζει αμυντικά προβλήματα λόγω και της κακής παρουσίας του Πανιωνίου. Και ενώ ο "Δικέφαλος" βρήκε για λίγα λεπτά ρυθμό και έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει, ήρθε η ψυχρολουσία. Μετά το χαμένο τετ α τετ του Σαλπιγγίδη, οι "κυανέρυθροι" βγήκαν στην κόντρα και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ριέρα από τον Μαλεζά. Ο Μπάλαμπαν εκτέλεσε εύστοχα και ο Πανιώνιος κατάφερε μέχρι τη λήξη να κρατήσει το υπέρ του σκορ και να πάρει τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ προβλημάτισε και έχασε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του "Δικέφαλου":

"Στο σημερινό παιχνίδι δεν δικαιούμασταν τίποτα. Κάναμε το χειρότερο παιχνίδι από την ημέρα που ανέλαβα την ομάδα. Πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε. Δεν είναι αυτή η εικόνα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος έδειξε ότι ήθελε παραπάνω τη νίκη από εμάς. Εμείς προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάτι, αλλά η αποβολή και το πέναλτι δε μας άφησαν."

Για το αν έφταιξε ότι οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Όχι δε νομίζω. Εγώ ήμουν ο πρώτους που είπα ότι έπρεπε να σκεφτούμε αυτό το ματς μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο."

---
Πηγή: olapaok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News